Το πρόγραμμα περιήγησης που πρέπει να χρησιμοποιείς αν δεν θες να σε παρακολουθεί κανείς

Το πρόγραμμα περιήγησης που πρέπει να χρησιμοποιείς αν δεν θες να σε παρακολουθεί κανείς thumbnail
Τα προγράμματα περιήγησης αφήνουν πολλά κενά σε διαφημιστές και χάκερ. Υπάρχει όμως ο Vivaldi, που έγινε προσφάτως ακόμα πιο ασφαλής με ενσωματωμένο πια tracker blocker που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της DuckDuckGo. Ο Vivaldi εγκαινίασε λοιπόν την έκδοση 3.0 στον browser του και πλέον επιστρατεύειτο tracker blocker της DuckDuckGo, ένα δαιμόνιο blocklist που υπάρχει και ως…

Τα προγράμματα περιήγησης αφήνουν πολλά κενά σε διαφημιστές και χάκερ.

Υπάρχει όμως ο Vivaldi, που έγινε προσφάτως ακόμα πιο ασφαλής με ενσωματωμένο πια tracker blocker που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της DuckDuckGo.

Ο Vivaldi εγκαινίασε λοιπόν την έκδοση 3.0 στον browser του και πλέον επιστρατεύειτο tracker blocker της DuckDuckGo, ένα δαιμόνιο blocklist που υπάρχει και ως extension για προγράμματα περιήγησης.

Το tracker radar της DuckDuckGo οργώνει συνεχώς το ίντερνετ ψάχνοντας να μπλοκάρει νέα προγράμματα ανίχνευσης.

Ο Vivaldi έχει πλέον την ασφαλή αυτή τεχνολογία ενσωματωμένη στη νέα έκδοσή του για PC, κάτι που τον κάνει ακόμα καλύτερο στο μπλοκάρισμα κακόβουλου περιεχομένου.

Σε ακόμα καλύτερα νέα, ο Vivaldi προχωρά στο επίσημο λανσάρισμα της έκδοσης για Αndroid, που ήταν σε δοκιμαστικό στάδιο από τον Σεπτέμβριο. Και θα περιλαμβάνει το ίδιο tracker blocker της DuckDuckGo.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Read More