Redmi Smart Display este o nouă boxă inteligentă cu ecran, funcţii de hub smart home şi webcam HD

Redmi Smart Display este o nouă boxă inteligentă cu ecran, funcţii de hub smart home şi webcam HD thumbnail
Ramura Redmi de la Xiaomi nu a anunţat doar un Redmi K30 Pro şi un smart TV gigantic, dar şi un produs numit Redmi Smart Display, o boxă inteligentă cu ecran şi funcţii de hub smart home. Se pare că acest dispozitiv este subiect de crowdfunding, deci nu avem garanţia că va fi produs până…

Ramura Redmi de la Xiaomi nu a anunţat doar un Redmi K30 Pro şi un smart TV gigantic, dar şi un produs numit Redmi Smart Display, o boxă inteligentă cu ecran şi funcţii de hub smart home. Se pare că acest dispozitiv este subiect de crowdfunding, deci nu avem garanţia că va fi produs până nu contribuie toată lumea cu suma aferentă.

Avem de-a face cu o boxă inteligentă aici, cu un ecran de 8 inch, unul tactil cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade şi rezoluţie de 1280 x 800 pixeli. La bord găsim şi un difuzor de 1.75 inch cu putere de 5W, dar şi o cameră web HD, care îţi permite să comunici cu cei dragi în această perioadă de pandemie. Redmi a implementat pe acest terminal asistentul inteligent Xiao AI de generaţie a treia, care poate prelua o sumedenie de comenzi vocale.

Redmi Smart Display

Produsul îşi va începe campania de crowdfunding de pe 27 martie şi dacă totul merge bine ajunge în magazinele din China întâi la suma de 50 de USD. Noul venit are şi suport pentru WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0 şi poate controla de la distanţă peste 2000 de dispozitive smart home. Spre exemplu poţi controla termostatul, becurile inteligente, televizorul, camerele de securitate, electronice şi electrocasnice de tot felul.

Boxa are şi tehnologie Bluetooth Mesh pentru a conecta device-urile cu Bluetooth printr-o singură apăsare. Segmentul boxelor inteligente cu ecran a fost popularizat de Lenovo, care le vinde totuşi la sume mai mari, de 100-150 de dolari. Prin proiectul Smart Display, Google a mai atras parteneri de gen pentru a realiza boxe similare.

Read More