Ponuda koja se ne propušta: Platite jedan, a dobijete 2 Motorola telefona

Ponuda koja se ne propušta: Platite jedan, a dobijete 2 Motorola telefona thumbnail
13/03/20 | 09:00 ≫ 12/03/20 | 16:56 13/03/20 | 09:00 ≫ 12/03/20 | 16:56 Svako ko u VIP ili MTS prodavnicama kupi Motorola One Macro smartfon, besplatno će dobiti još jedan odličan telefon Foto: Motorola Mobilni operatori VIP i MTS su u saradnji sa Motorolom spremili veliko iznenađenje za sve kojima treba nov telefon. Svi VIP i MTS trenutni i budući korisnici kupovinom Motorola One Macro telefona po…

Svako ko u VIP ili MTS prodavnicama kupi Motorola One Macro smartfon, besplatno će dobiti još jedan odličan telefon

Motorola

Foto: Motorola

Mobilni operatori VIP i MTS su u saradnji sa Motorolom spremili veliko iznenađenje za sve kojima treba nov telefon.

Svi VIP i MTS trenutni i budući korisnici kupovinom Motorola One Macro telefona po izuzetno povoljnoj ceni na poklon dobijaju i model Motorola e6 Plus.

U pitanju su 2 odlična telefona koja svojim naprednim funkcijama i velikim mogućnostima čine ovu ponudu dodatno vrednom.

Motorola

Foto: Motorola

Kupovinom One Macro telefona besplatno dobijate još jedan telefon koji možete sami koristiti ili nekome prirediti iznenađenje koje će dugo pamtiti.

Oba telefona svojim specifikacijama garantuju da ćete ih koristiti dugi niz godina bez ikakvih zastoja ili problema – i to sa osmehom na licu.

Ova posebna ponuda dostupna je svim novim, starim i budućim korisnicima VIP i MTS mobilne mreže.

Pogledajte ponudu za VIP korisnike

Postpejd paketi

NEO 3 – cena 13.200 dinara (550 dinara na 24 rate)

NEO 5 – cena 7.560 dinara (350 dinara na 24 rate)

NEO 10 – cena 4.800 dinara (200 dinara na 24 rate)

NEO 25 – cena 1 dinar

Pogledajte ponudu za sve VIP pakete

Motorola

Foto: Motorola

Pogledajte ponudu za MTS korisnike:

Postpejd tarife

Morava 1 – cena 23.400 dinara  (975 dinara na 24 rate)

Morava 2 – cena 18.000 dinara (750 dinara na 24 rate)

Omorika 1 – cena 10.200 dinara (425 dinara na 24 rate)

Omorika 2 – cena 1 dinar

Omorika 3 – cena 1 dinar

Soko – cena 1 dinar

Pogledajte ponudu za sve MTS pakete

Motorola One Macro

Motorola One Macro ima 3 odlične kamere i ultra brzi procesor koji se stara da u svakom trenutku bez ikakvih problema uživate u omiljenom sadržaju.

Zahvaljujući veštačkoj inteligenciji koja je ugrađena u kamere ovog modela možete da stvarate fotografije neprikosnovenog kvaliteta.

Motorolinu Macro Vision kameru možete približiti objektu 5 puta bliže od uobičajene kamere na mobilnom telefonu i što omogućava da na fotografijama imate neverovatnu količinu detalja.

A kako biste zabeležili baš svaki dragocen trenutak stara se i ekstra brz laserski autofokus.

Motorola One Macro donosi i veliku brzinu u radu zahvaljujući procesoru sa osam jezgara i veštačkoj inteligenciji.

Motorola

Foto: Motorola

Lako učitavanje aplikacija i unapređene performanse čine Motorolu One Macro idealnim izborom za sve koji ne žele da prave kompromise po pitanju svog telefona.

Zahvaljujući Max Vision (19:9) HD+ displeju dijagonale 6.2 inča, Motorola One Macro pred vašim očima oživljava i najsitnije detalje. Sada možete da gledate omiljene filmove i serije na ekranu koji se proteže od ivice do ivice i nudi oštre detalje u visokoj rezoluciji.

Prebacivanje sa aplikacije na aplikaciju je brzo i gotovo neprimetno zahvaljujući 4GB radne memorije, dok za svu vašu multimediju na raspolaganju imate 64GB prostora za skladištenje podataka.

Baterija snage 4.000mAh može da vam pruži i do 2 dana rada telefona, tako da možete da iskoristite sve mogućnosti koje Motorola One Macro pruža bez brige o ponovnom punjenju – koje je sada još brže zahvaljujući ultra brzom punjenju koje vam pruža dodatne sate rada nakon samo nekoliko minuta na punjaču.

Motorola e6 Plus

Motorola E6 Plus vam pruža sve što želite u telefonu—dve zadnje kamere, 6.1-inčni HD+ Max Vision (19.5:9) ekran, i 8 MP selfi kameru.

Sistem dve zadnje kamere od 13 MP omogućava vam da poput pravog profesionalca pravite atraktivne slike, uključujući tu i portrete sa efektom zamagljivanja. Dok ćete zahvaljujući kameri za selfije od 8 MP, uvek biti u najboljem izdanju na društvenim mrežama.

Motorola E6 plus odmah reaguje na svaki dodir i prevlačenje. Zahvaljujući moćnom osmojezgarnom procesoru, sve radi bez problema, bilo da gledate najnoviji film ili pregledate svoje slike.

Više ne morate da brinete ni da ćete ostati bez mesta na uređaju. Motorola E6 Plus vam omogućava da čuvate mnoštvo slika, pesama i filmova jer vrlo lako možete da dodate do 512 GB dodatnog prostora za skladištenje podataka uz microSD karticu.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Read More