Oppo Watch ar putea avea cel mai bun display de pe un ceas inteligent de până acum; Se lansează pe 6 martie

Oppo Watch ar putea avea cel mai bun display de pe un ceas inteligent de până acum; Se lansează pe 6 martie thumbnail
Continuă teaserele pentru Oppo Watch, aşteptat să debuteze pe 6 martie alături de Oppo Find X2. De această dată noile postere pun mare accent pe ecranul acestui dispozitiv, care are un panou de 1.91 inch şi o calibrare coloristică deosebită.În ianuarie aflam că primul ceas Oppo ar putea avea EKG, pentru ca apoi să vedem şi o fotografie reală cu Oppo…

Continuă teaserele pentru Oppo Watchaşteptat să debuteze pe 6 martie alături de Oppo Find X2. De această dată noile postere pun mare accent pe ecranul acestui dispozitiv, care are un panou de 1.91 inch şi o calibrare coloristică deosebită.

Oppo Watch

În ianuarie aflam că primul ceas Oppo ar putea avea EKG, pentru ca apoi să vedem şi o fotografie reală cu Oppo Watch rulând Google Wear OS  . A fost şi un alt teaser în februarie ce indică un display curbat, cu protecţie din sticlă 3D. Apărea şi o curea din piele în acele imagini. A fost şi o scăpare la un moment dat care prezenta ceasul drept leit Apple Watch , doar că fără buton crown, ci doar cu două butoane dreptunghiulare în partea sa dreaptă.

Oppo Watch

Ne întoarcem acum la teaserele proaspete, unde găsim un ecran de 1.91 inch, cu sticlă 3D. Ilustraţia cascadei ne face să ne întrebăm dacă că nu cumva este un ecran “cascadă”, cum am văzut la Huawei Mate 30 Pro şi Vivo NEX 3. Un alt poster face aluzie la o gamă de culori 100% DCI-P3, dar şi un PPI de 326.

Au scăpat şi 3 nuanţe ale produsului, care se pare că va sosi pe alb, galben şi albastru. Oppo Watch va avea eSIM şi aici se opresc detaliile pe care le avem despre el. Mai multe aflăm pe 6 martie.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Read More