Apple kan få problem med iPhone 11 Pro och Pro Max

Apple kan få problem med iPhone 11 Pro och Pro Max thumbnail
Coronaviruset har ställt till det en hel del för olika tillverkare. Vi vet bland annat att Samsung och Xiaomi bland annat fått problem med tillverkaren på grund av viruset. Nu har det inkommit uppgifter om att den som tillverkar det yttre ”kamerahuset” toll iPhone 11 Pro och 11 Pro Max fått pausa sin produktion av…

Coronaviruset har ställt till det en hel del för olika tillverkare. Vi vet bland annat att Samsung och Xiaomi bland annat fått problem med tillverkaren på grund av viruset.

Nu har det inkommit uppgifter om att den som tillverkar det yttre ”kamerahuset” toll iPhone 11 Pro och 11 Pro Max fått pausa sin produktion av detta på grund av Coronaviruset. Förhoppningsvis kommer detta återgå till det normala men om inte så kan Apple komma att få problem.

Read More