Samsung – portal pentru o Eră Nouă

Samsung – portal pentru o Eră Nouă thumbnail
Samsung nu dezminte nici de această dată. A promis o mare schimbare, iar aceasta a fost dusă cu succes la bun sfârșit Noua eră pe care Samsung o aduce, se deschide în momentul când vorbim deja despre module de tipul RAM DDR 5. Noul Samsung S20 Ultra dispune deja de aceste module. Aceste module vor…

Samsung nu dezminte nici de această dată. A promis o mare schimbare, iar aceasta a fost dusă cu succes la bun sfârșit

Noua eră pe care Samsung o aduce, se deschide în momentul când vorbim deja despre module de tipul RAM DDR 5. Noul Samsung S20 Ultra dispune deja de aceste module. Aceste module vor fi testate și dacă se confirmă performanța lor, vor fi aplicate și pe alte telefoanele premium.


Reclama

Samsung confirmă că aceste module inovative care au memorie 16 GB, oferă performanța cu 30 de procente mai mult față de ce există în prezent, în piața actuală. Această trecere nu a fost impusă pentru a accepta 5G, pentru că și 8 GB acceptau 5G. Samsung a luat această decizie pentru a putea crește vânzările.

Samsung a mizat pe module RAM de memorie care ne transpun într-o altă eră. Următorul lor pas este să aducă în fața cumpărătorilor device-uri care vor avea 20 GB RAM.

Însă, până atunci, ei se axează pe 16 GB RAM care vin în anticiparea noii ere pe care Samsung o propune cu încredere.

Read More