Kažipot planetov

Kažipot planetov thumbnail
Začenja se čas, ko bomo na počasnejših obratih in se obrnili navznoter, saj Merkur v nedeljo začenja retrogradno gibanje v ribah, v torek pa v isto znamenje vstopi še Sonce. Malce nam bo sicer mešalo štrene, da Mars, planet volje in akcije, prav tako v nedeljo vstopi v kozoroga, kjer bi rad dosegal svoje ambiciozno…

Začenja se čas, ko bomo na počasnejših obratih in se obrnili navznoter, saj Merkur v nedeljo začenja retrogradno gibanje v ribah, v torek pa v isto znamenje vstopi še Sonce. Malce nam bo sicer mešalo štrene, da Mars, planet volje in akcije, prav tako v nedeljo vstopi v kozoroga, kjer bi rad dosegal svoje ambiciozno zastavljene cilje, a mu jih bosta ribja in Merkurjeva retrogradna zmeda onemogočila doseči. Ne le da bomo imeli težave s komunikacijo, razumevanjem, dogovarjanjem, potovanji in tehniko, tudi bolj občutljivi bomo in se težko zbrali. Če se le da, se izognite odločitvam, saj ne boste videli širše slike. Energija bo primerna za duhovnost, umetnost in ustvarjanje, posebej zaključevanje nedokončanih projektov, saj se v četrtek Jupiter poveže z Neptunom in še dodatno spodbuja vizijo in navdih.

Ne jezite se, če se bo vse zapletlo in se vam bodo kvarili računalniki in telefoni. Bodite potrpežljivi in se zavedajte, da je Merkurjev namen, da popravite pretekle napake in izprežete. Če se nič ne premakne, si vzemite premor in si malce spočijte.

Petek, 14. 2.

Nemirno jutro z Luno v intenzivnem škorpijonu v opoziciji z Uranom se bo razvilo v dan, ko se boste zanosno lotevali svojih ciljev. Večer bo strasten in kot nalašč za zmenek, saj se Luna spodbudno poveže z Merkurjem!

Sobota, 15. 2.

Zjutraj se nam ne bo nikamor ljubilo, sanjavi bomo in romantično razpoloženi. S partnerjem se odpravita na izlet. Zvečer pa le opravite zadnje nujne opravke, saj bomo počasi že čutili, da se Merkur na nebu ustavlja.

Nedelja, 16. 2.

Merkur se obrne v retrogradno gibanje v ribah, Mars pa vstopi v kozoroga. Naša prizadevanja ne bodo prinesla rezultatov ali pa preprosto ne bomo imeli dovolj volje, da se zanje potrudimo. Občutljivi bomo in nihalo nam bo razpoloženje.

Ponedeljek, 17. 2.

Luna je sicer v optimističnem strelcu, a ne bo kaj dosti ublažila zmede, zapletov, težav s tehniko in komunikacijo, ki jih prinaša retro Merkur. Okoli poldneva Luna še kvadrira Neptun – takrat bo največ omenjenih težav.

Torek, 18. 2.

Lunini aspekti so spodbudni za delo, šport in nove ideje, a vstopi v ribi Sonce in prevesi tehtnico v smer nejasnosti, negotovosti, spremenljivosti, občutljivosti. Povečala pa se nam bo intuicija.

Sreda, 19. 2.

Luna je v kozorogu, kar nam bo pomagalo premagovati Merkurjeve izzive. Okoli 13. ure še posebej odsvetujemo nakupe in finančna vlaganja. Tudi lepotnim posegom se izognite. Zvečer se vam lahko izpolni želja.

Četrtek, 20. 2.

Neka srečna priložnost vas bo spravila v dobro voljo in z več optimizma in upanja boste reševali težave, ki se bodo nakopičile okoli 15. ure. Pozno zvečer bodite previdni na cesti, saj se Luna bliža kvadratu z Uranom.

Read More